Vårkänslor
Nu är vi inne i februari månad, och jag kom hem för en vecka sedan från en välbehövlig semester.
Nu är vi inne i februari månad, och jag kom hem för en vecka sedan från en välbehövlig semester.
Jag brinner för att lära ut om svamp och ett fantastiskt sätt att lära sig de olika arterna är att provsmaka. Under min svampkurshelg i Dalsland i år hade 5 olika svamptapas på eftermiddagen första dagen. Totalt fick mina deltagare prova 15 olika arter under svampkurshelgen.
Det är så himla roligt att överraska någon! Under min svampkurshelg i höstas anordnade jag en tipspromenad med svampfrågor med lite olika fina priser. När jag delade ut första vinst, en tork från Evermat, steg jublen så att tälttaket nästan lyfte! Underbar känsla!
När mina barndomsvänner och jag skulle spendera en helg på Lillesjö stuguthyrning för att umgås och plocka svamp så ville jag göra enkla tilltugg. Det blev krustader och mjukost från Fjällbrynt, så enkelt och fantastiskt gott!
Jag vill verkligen från hela mitt hjärta; tacka alla svampkurselever och samarbetspartners för Svampsäsongen 2022. <3
Följ med mig till Sardinien 7-14 oktober 2023 på en alldeles unik "Svamp & Vin"resa.
Under söndagen den 2/10 kunde deltagare njuta av rolig "kombo" med både svampkurs och asiatisk matlagningskurs tillsammans med guidning genom fantastiska växthus på Austad Gård.
3 dagar med kunniga deltagare, svampskog, sensommarvärme, god mat och boende på underbara Lillesjö Stuguthyrning. Det blev fina vinster på poängpromenaden; en svamptork från Evermat, matsvamp att odla, kokböcker och nötknäckare.