BLOGG

23 feb 2019 valdes jag till "Årets Svampkonsulent 2019" vid Svampkonsulenternas Årsmöte & fortbildningshelg i Haninge. Otroligt hedrande.

2019. Nytt år & nya möjligheter. Ser verkligen fram emot vårat nya år. Mycket kul är på gång....så håll utkik;-)

ÄLGJAKT

08.10.2018

Älgjakten startar alltid andra måndagen i oktober i bl a Västra Götaland. Tänk på att därefter bära reflexväst i skogen.

Efter månader med värme och brist på regn så kom äntligen svampen! Svampsäsongen är otroligt sen vilken förmodligen kan resultera i att många arter kommer att saknas i höst. Det har varit gott om karljohan & blodsopp några veckor nu. Det gäller att njuta & ta vara på skogens goa matsvampar nu när dom äntligen är här.

Svampevent

03.08.2018

Varför inte spendera några timmar i skogen, med era vänner, kollegor, anställda eller kunder??!

1-4 nov följer ett gäng härliga människor med mig till Kroatien på tryffelresa. På programmet står bl a vit & svart tryffeljakt. Underbara tryffelmiddagar. Vi kommer att bo på SPAhotellet "Hotel Kastel" högst upp på berget i Motovun (Istrien) och förflytta oss i Kroatiens tryffeldelta. Vingårdsbesök är också inplanerat i resan. Både till "Tomaz...

1-4 nov reser jag med ett härligt gäng på tryffelresa till Kroatien. Under resan kommer vi att uppleva både vit & svart tryffeljakt, bo på SPAhotell, besöka Kroatiens största tryffelmässa, besöka flera vingårdar mm. Tryffel står i fokus på denna resa. En resa för livet.

Svamptorka

13.07.2018

Denna oändliga värme verkar aldrig ta slut..det behövs massor med regn nu så att matsvamparna i naturen kan dyka upp.