Om mig

malinmobrandtSom barn plockade jag mycket svamp med min familj, mor- och farföräldrar. Som vuxen blev det ett sätt att koppla av, ladda batterier o finna energi o kraft att vistas i naturen och ta del av naturens läkande krafter. Svampplockning är världens bästa sport!

Jag har läst svampkunskap vid Umeå Universitet, och jag brinner för att sprida kunskap om svamp som mat och Naturens som skafferi. Hur lite pengar man än har, så kan man alltid laga något gott och delikat av svamp.

Med Svensk Gourmetsvamp vill jag inspirera till mer svampkunskap och matlagning med svamp och naturens rikedom. Detta kan ske genom föreläsning t ex som en del av ett event eller konferens. Naturligtvis också som ett event med dig och dina vänner/familj. Det kommer att finnas möjlighet till matlagningskvällar på t ex tema ramslök eller svampdesserter. Framöver kommer jag också att erbjuda möjligheten till svampresor.

Naturligtvis är svampkunskap oerhört viktigt och med det artbestämning. Man ska bara plocka det man är 100 % säker på. För att lära dig en ny art behöver du använda alla dina sinnen och aldrig chansa.

Tveka inte att kontakta mig för förslag och offert! Tillsammans kan vi bygga ett spännande och givande event som kan bli till glädje för många.

Kontaktinformation:

Svampkonsulent Malin Mobrandt, Svensk Gourmetsvamp.
Mobilnummer: 0703-913885

Mejl: info@svenskgourmetsvamp.se